Om oss

Vi som arbetar på Amazing Event Stockholm AB (AES som förkortning) drivs av att skapa lyckade och minnesvärda event för våra kunder, vare sig det handlar om barnkalas, företagsevent eller en storslagen fest för vännerna. Företaget såg dagens ljus under sommaren 2017 och vi hade redan då många värdefulla kontakter och roliga event att anordna.

Vi som jobbar här

gruppbild på anställda hos amazing event Stockholm AB som hyr ut hoppborgar

Eventbolag i Stockholm hjälper privatpersoner och företag

Vi har under dessa korta år utvecklats till att bli ett komplett eventbolag där vi erbjuder både privatpersoner och företag service och produkter som gör deras event till en succé. Det finns inget som vi inte kan fixa fram till dig, vad du än behöver så har vi ett brett utbud av tjänster som täcker allt du kan tänkas behöva hjälp med.

  • Hoppborg, ljud & ljus, personal
  • Partytält, scener, artister & DJs
  • Catering, dekoration, bord och stolar

Kontakta oss för ett lyckat event

Vi är verksamma i hela Stockholm och kan både hjälpa till på plats vid exempelvis montering av hoppborg eller via något av våra kontaktsätt för att ge tips och råd. Vi ser fram emot att höra från dig, vi hörs!

Om du har några frågor om Amazing Event Stockholm AB, hur vi arbetar eller vårt breda utbud är du mer än välkommen att kontakta oss för att ställa dina frågor.