Hoppborg till barnkalas

Inget får barn att lysa upp lika mycket som synen av en hoppborg. Det är en perfekt fritidsaktivitet och blir en rolig samlingsplats under barnkalaset där barnen håller sig glada, aktiverade och får utlopp för all sin energi.

Roligt, stimulerande och energifyllt barnkalas

Ett barnkalas är ett av de roligaste kalasen att anordna. Man får återigen väcka sin barnsliga sida till liv och planera ett kalas som är roligt, stimulerande och glädjande ur ett barns ögon. För att göra ditt barnkalas komplett är en hoppborg från oss pricken över i. Det enda som krävs från din sida är en gräsmatta eller en tillräckligt stor och plan yta för att någon av alla våra hoppborgar ska få plats. Vi erbjuder en mängd olika hoppborgar i Stockholm som är perfekta för ett barnkalas och de kommer i olika storlekar, utföranden och vissa har dessutom en tillhörande rutschkana för extra mycket kul.

Våra olika hoppborgar att hyra till barnkalaset

För att du ska hitta en hoppborg som kommer passa perfekt till ditt barnkalas och ditt barns förväntningar, kan du välja mellan olika hoppborgar i olika storlekar, utföranden och prisklasser. Du kan bland annat hyra dessa:

En hoppborg som ser ut som en clown, under en solig sommardag
  • Hoppborg Clownen har en liten rutschkana och en yta på ca 5x5m.
  • Hoppborg Fotbollen är en mindre hoppborg som ser ut som en fotboll. Till skillnad från våra övriga hoppborgar för barnkalas är denna helt stängd och har endast en liten ingång, perfekt om det t ex. börjar regna. När hoppborgen är uppblåst är den ca 3,5m i diameter med en ingång på ca 1 m. 
  • Vår hoppborg Heros har en storlek på ca 5x5m i uppblåst tillstånd och väger ca 150kg. Den har en liten rutschkana som sticker ut från dess vänstra sida, vilket gör den till en perfekt hoppborg på ett barnkalas.

Lägg till något av våra transportpaket M eller L till en extra kostnad för att låta oss ta ansvar för utkörning, montering och nedmontering av hoppborgen när kalaset är slut.

Utkörning, montering och nedmontering för komplett service

För oss är det en självklarhet att erbjuda dig komplett service när du valt att hyra hoppborg till barnkalaset i Stockholm. Om du vill kan du själv montera hoppborgen, men då vi har de rätta redskapen och verktygen för både montering och nedmontering av en hoppborg rekommenderar vi att välja något av våra transportpaket för att låta oss sköta den biten istället. Du får då mer tid till att genomföra de sista justeringarna inför kalaset och vi ser till att att hoppborgen står på plats, uppblåst och redo när barnkalaset börjar. Vi kommer såklart finnas kvar på plats under kalaset om det skulle vara något som krånglar eller inte fungerar som det ska med hoppborgen.

Kalas för både barn och föräldrar – prisvärd hoppborg

Du är varmt välkommen att kontakta oss när du vill ge ditt barn ett barnkalas han eller hon sent kommer glömma, med roliga hoppborgar med tillhörande rutschkana. Medan barnen hoppar runt och har kul får du inte glömma att även du får lite tid att samtala med andra föräldrar på plats, vilket blir trevligt för dig också. Glöm dock inte att fortfarande hålla uppsikt över dina barn, så att de inte gör illa sig. Kontakta oss redan idag för att få ett fast pris för att hyra hoppborg i Stockholm, samt lägg till vårt transportpaket om vi även ska ta hand om utkörning, montering och nedmontering efteråt.

Ett barnkalas är inte komplett utan en hoppborg med tillhörande rutschkana, hyr den hos oss till ett fast pris och komplett service.