Hyr hoppborg

Det finns många anledningar att hyra hoppborg i Stockholm. Är tanken att barn ska vara med på en fest är en hoppborg en perfekt fritidsaktivitet som gör barn glada, aktiverade och de får göra av med mycket energi. Så oavsett om du ska arrangera ett barnkalas, företagsevent, födelsedagsfest, en rolig gårdsfest eller inför en vanlig lördagsförmiddag, ska du hyra hoppborg från oss.

Eventbolag med uthyrning av hoppborg

Det bästa med en hoppborg är att man inte bara behöver hyra en när det är dags för fest och man vill att barnen ska ha kul medan de vuxna kan samtala med varandra. Du kan hyra hoppborg av den simpla anledningen att det är en rolig fritidsaktivitet som både är säker, ger anledning till skratt och man får göra av med massor av energi. Precis det som barn behöver. Du kan alltså vända dig till vårt eventbolag för att hyra hoppborg i Stockholm för att låta dina barn ha kul med sina kompisar under en helgdag eller som belöning för att ditt barn gjort bra ifrån sig i skolan. Du kommer säkert på många fler anledningar att kontakta oss för att hyra hoppborg, så sköter vi resten.

hoppborg i blått med hello kitty och en söt ekorre på sidan. Hoppborgen har en mjuk trappa och en rutschkana

Välj en hoppborg som passar dina behov

Vi har en hoppborg för alla, i alla möjliga storlekar och utföranden som passar både större och mindre barn. Alla våra hoppborgar är säkra att använda och står stadigt mot marken. När du vill hyra hoppborg vet du att du ska vända dig till oss, för då kan du bland annat välja något av dessa:

  • Vår populära hoppborg Sandslottet har en tillhörande rutschkana. Det här är en stor hoppborg på ca 10x14m.
  • Välj hoppborg Hunden Polly för att låta dina barn hoppa runt i en stor hundkoja med både klättervägg och rutschkana på sidan. Denna hoppborg har en yta på ca 5x5m.
  • Vår hoppborg Prinsessan har både en in och utgång samt en liten rutschkana. Den har en yta på ca 6x5m.
  • Vi kan ta ansvar för utkörning, montering och nedmontering av hoppborgen för en extra kostnad.

Transportpaket och hoppborg till fastpris

Om du vill hyra hoppborg i Stockholm ska du vända dig till vårt eventbolag för att välja och vraka bland vårt breda utbud. Vi erbjuder alltid fastpris på våra hoppborgar och du kan även lägga till ett transportpaket för en extra kostnad där vi ansvarar för utkörning, montering och nedmontering av hoppborgen. På så sätt slipper du sköta allt det själv, speciellt då vi både har verktygen och erfarenhet av det. Kontakta oss för en tydlig offert för våra tjänster!

Hyr hoppborg till fastpris hos oss, vi har något för stora och små barn som vill göra av med energi.